Uitgelichte berichten

Kings & Ladies table bij Luden Den Haag

Op zaterdag 9 september klapten wij de Kings en Ladies table uit bij Luden Den Haag. Aan deze schitterende opgedekte tafel heeft een mooi gezelschap genoten van heerlijke gerechtjes,lekkere wijntjes & gekkigheid aan tafel! Voor fijnproevers was dit echt een feestje en daar is deze aftermovie het bewijs van! #bemagnificent

Lees meer

Kings & Ladies table op zaterdag 9 september


Op zaterdag 9 september klappen wij de Kings en Ladies table uit op het terras bij Luden Den Haag. Een lange mooi opgedekte tafel voor maximaal 20 personen.
Slechts € 49,50 per persoon voor het complete diner inclusief wijn.
Wil jij hier bij zijn? Klik hier om een plek te reserveren

Lees meer

Traditie en innovatie

De familie Antinori maakt al 26 generaties wijn, de geschiedenis gaat terug tot 19 mei 1385(!), toen Giovanni di Piero Antinori zich inschreef bij het wijnmakersgilde in Florence. De kracht van de familie Antinori is dat zij naast de mooie tradities altijd kijken naar mogelijkheden om te innoveren. Door deze innovaties zijn de Antinoriwijnen wereldberoemd geworden en ook vaak een voorbeeld voor de gehele Italiaanse wijnbouw.

Lees meer

Koningsdag aftermovie

Op donderdag 27 april zette de King voet op Nederlandse bodem. Het was de Koninklijke stad Den Haag bij Luden op het Plein waar je kennis kon maken met de King.

Lees meer

King je BBQ

Het BBQ seizoen is geopend. Lekker grillen met natuurlijk heerlijke wijn. Nodig wat vrienden, steek aan die BBQ en become the King of BBQ #bemagnificent.

Lees meer

Leve de Koning!

Lang, lang geleden… in een land hier ver vandaan

Lees meer

Koningsdag

King verovert de Nederlandse harten. Op donderdag 27 april zette de King voet op Nederlandse bodem. Het is de Koninklijke stad Den Haag bij Luden op het Plein kon je kennis maken met de King.

Hef het glas, say cheers to the King en vereeuwig je King moment met een majestueuze selfie.

Lees meer